Högsta kvalitet - Lillänghamnens fiskrökeri

Högsta kvalitet

Lillängshamnens fiskrökeri är ett gediget familjeföretag där det aldrig tummas på kvalitet eller hållbarhet. Vi väljer alltid våra råvaror med omsorg och köper enbart MSC-märkt fiskad fisk och skaldjur. Det genomförs alltid noggranna kontroller av alla varor som kommer till oss och vi följer högsta livsmedelsstandard för att garantera en säker produkt till kund. Vi genomför livsmedelskontroller samt spårbarhetskontroller av högsta standard för att snabbt kunna identifiera en felaktig vara.

Bara det allra bästa är gott nog – här tummas det aldrig på kvalité

Lillängshamnens fiskrökeri röker endast på kunds beställning, så kunden alltid får en så nyrökt produkt som möjligt. Vi röker fortfarande fisken på samma sätt om farmor Doris gjorde i mitten på 1900-talet när familjen Fransson bodde uppe i Piteå. Vår unika och hemliga alspånsblandning är det som gör att vi får fram vår milda och lena röksmak. Vi har också en unik rökmetod där vi låter fisken gravas på vårt speciella sätt under lång tid innan vi varsamt röker fisken, under kontrollerande former i en rökugn med närmast 0 procent koldioxidutsläpp. För att garantera ett jämnt resultat använder vi oss bara av den högsta kvalitet på råvaran där vi endast använder färsk laxfilé direkt från Norge. Varje laxfilé handsaltas och kontrolleras för att alltid uppnå bästa resultat. Efter rökprocessen kyls fisken snabbt ner till under fyra grader för att behålla så mycket av smaken och fettet i fisken som möjligt.

Vi vill alltid våra kunders bästa och kör till största möjliga mån ut produkter till våra kunder med egna lastbilar. Vi försöker alltid hjälpa kunden att lösa ett problem som uppstått och gör alltid det där lilla extra för kunden, som vanligtvis inte en leverantör gör. Service och snabba leveranser är ett måste om man vill vara bäst på service, vilket vi kan garantera våra kunder att vi är!