Din personliga integritet - Lillänghamnens fiskrökeri

Din personliga integritet

Vi bryr oss om din personliga integritet, därför kommer vi alltid ta hand om dina personuppgifter på ett säkert sätt. Men varför behöver vi dina uppgifter? Och hur använder vi dem?

Du får en bättre kundupplevelse. Med hjälp av personuppgifterna får du en personligt anpassad upplevelse när du besöker Lilängshamnen.

Säkerheten först! Dina uppgifter är alltid skyddade hos oss och vi gör vårt bästa för att du ska känna dig trygg med att vi hanterar dina uppgifter.

Du bestämmer. Inget spam. Inget onödigt. Och vi behåller bara dina uppgifter så länge vi behöver dem, annars raderar vi dem.

För oss på Lillängshamnens Fiskrökeri är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vi följer alla lagar och regler som gäller för personuppgiftsskydd. Denna policy som du läser just nu hjälper dig bland annat att förstå vilken slags information vi samlar in och hur den används. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med dina frågor eller funderingar kring hur vi hanterar dina uppgifter.